Table of Contents Table of Contents
Next Page  49 / 76 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 49 / 76 Previous Page
Page Background

המבורגר ביונד מיט בתפזורת

Beyond Burger

OU

| 2528880 | ׳

יח

42 |

גרם

113

לחמניית כוסמין טבעונית

Vegan Spelled Bun

בד"ץ חולון לנדא

| 2534007 | ׳

יח

36

מתכון קבב מן הצומח

|

ביונד מיט

|

תחליפי חלב

|

תחליפי בשר

|

טבעוני

49

Vegan | Meat Substitutes | Dairy Substitutes | Beyond Meat | Vegan Kebab Recipe

ביונד מיט

Beyond meat

בשר מן הצומח. חוויה של בורגר אמיתי בטעם, בנראות ובשיטת

100%-

הבורגר הראשון בעולם מ

ההכנה. הביונד בורגר נולד היכן שהרבה מהרעיונות הגדולים והמוצלחים בעולם נולדים:

לוס אנג'לס, קליפורניה. מטרת העל של החברה היתה לייצר בשר ישירות מהצומח, ולא על חשבון

הטעם וחוויות האכילה. התוצאה? בורגר טעים יותר, בריא יותר וידידותי יותר. לכם ולסביבה.

קבב מן הצומח

ביונד מיט

יש להפשיר את

קציצות)

4.5(

חצי קילו ביונד מיט

חומר הגלם מראש בכדי שניתן יהיה לעבד אותו

גרם בצל לבן קצוץ

150

גרם שמן זית

50

כפית גראם מסאלה

צרור פטרוזיליה קצוצה דק

שן שום קצוצה דק

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

לערבב את המסה ולשים חצי שעה במקרר על מנת לייצב אותה.

לקבב בצורה הרצויה (קבב, קציצות).

לאחר הקיבוב- שוב לשים חצי שעה במקרר.

צריבה בגריל- התייחסות כמו לבשר- לפי מידת עשייה רצויה (כמו ב״על האש״).

מצרכים

אופן ההכנה