Table of Contents Table of Contents
Next Page  46 / 76 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 46 / 76 Previous Page
Page Background

קטלוג דיפלומט קולינרי

46

Diplomat Culinary Catalog

תמרהינדי טבעי

Natural Tamarind

פרי העץ ההודי, מעניק טעם חמוץ

מתוק מיוחד - משמש להכנת רטבים,

כתוספת למנות ולהעשרת תבשילים.

לא כשר

| 2527740 | ׳

יח

40 | ׳

גר

500

קמח חומוס (בסן)

Besan Flour

עשוי מעדשי צ'אנה דאל, קטנייה הודית

ממשפחת החומוס. משמש כטמפורה

ההודית - מעניק מרקם פריך ומתאים

לשימוש במגוון מנות מלוחות ומתוקות.

בד"צ בית יוסף

| 2527734 | ׳

יח

20 | ׳

גר

500

פאני פורי לטיגון

Frying Puri (Panipuri)

החטיף ההודי המסורתי על בסיס קמח

חיטה. מתאים למילוי. הכנה מהירה

בטיגון בשמן עמוק חם.

בד"צ בית יוסף

| 2527718 | ׳

יח

50 | ׳

גר

200

פאפאדם

Papadam

חטיף הודי על בסיס קמח אורד דאל

להכנה מהירה (חימום קל בתנור

או על גבי להבה ישירה).

בד"צ בית יוסף

| 2527723 | ׳

יח

20

x

2 | ׳

גר

200

פאפאדם כמון

Cumin Papadam

חטיף הודי על בסיס קמח אורד דאל

בתיבול זרעי כמון להכנה מהירה (חימום

קל בתנור או על גבי להבה ישירה).

בד"צ בית יוסף

| 2527732 | ׳

יח

20

x

2 | ׳

גר

200

חלווה הודית

Soan Papdi

קינוח הודי פופולרי על בסיס קמחי חיטה

וחומוס. מומלץ להגיש עם גלידת וניל.

בד"צ בית יוסף

| 2527742 | ׳

יח

40 | ׳

גר

250

מונג דאל

Moong Dal

קטניית מש חצוי ללא קליפה.

בד"צ בית יוסף

| 2527735 | ׳

יח

10 | ׳

גר

500

אורז בסמטי

Basmati Rice

שנים.

3-

אורז בסמטי לבן וריחני, מיושן כ

אופן הבישול: משרים את האורז במים

דקות ולאחר מכן

25

פושרים במשך

דקות

8-

מבשלים במים רותחים כ

ליטר מים), מסננים ומגישים.

3/

ק"ג

1(

בד"צ בית יוסף

| 2527737 | ׳

יח

2 |

ק״ג

10

יבשים

Dried

חטיף נוורטן

Navrattan

משמש כקישוט מעל מנות ואורז.

בנוסף, חטיף מעולה לצד אלכוהול.

בד"צ בית יוסף

| 2529574 | ׳

יח

10

x

8 | ׳

גר

200