

קטלוג דיפלומט קולינרי
46
Diplomat Culinary Catalog
תמרהינדי טבעי
Natural Tamarind
פרי העץ ההודי, מעניק טעם חמוץ
מתוק מיוחד - משמש להכנת רטבים,
כתוספת למנות ולהעשרת תבשילים.
לא כשר
| 2527740 | ׳
יח
40 | ׳
גר
500
קמח חומוס (בסן)
Besan Flour
עשוי מעדשי צ'אנה דאל, קטנייה הודית
ממשפחת החומוס. משמש כטמפורה
ההודית - מעניק מרקם פריך ומתאים
לשימוש במגוון מנות מלוחות ומתוקות.
בד"צ בית יוסף
| 2527734 | ׳
יח
20 | ׳
גר
500
פאני פורי לטיגון
Frying Puri (Panipuri)
החטיף ההודי המסורתי על בסיס קמח
חיטה. מתאים למילוי. הכנה מהירה
בטיגון בשמן עמוק חם.
בד"צ בית יוסף
| 2527718 | ׳
יח
50 | ׳
גר
200
פאפאדם
Papadam
חטיף הודי על בסיס קמח אורד דאל
להכנה מהירה (חימום קל בתנור
או על גבי להבה ישירה).
בד"צ בית יוסף
| 2527723 | ׳
יח
20
x
2 | ׳
גר
200
פאפאדם כמון
Cumin Papadam
חטיף הודי על בסיס קמח אורד דאל
בתיבול זרעי כמון להכנה מהירה (חימום
קל בתנור או על גבי להבה ישירה).
בד"צ בית יוסף
| 2527732 | ׳
יח
20
x
2 | ׳
גר
200
חלווה הודית
Soan Papdi
קינוח הודי פופולרי על בסיס קמחי חיטה
וחומוס. מומלץ להגיש עם גלידת וניל.
בד"צ בית יוסף
| 2527742 | ׳
יח
40 | ׳
גר
250
מונג דאל
Moong Dal
קטניית מש חצוי ללא קליפה.
בד"צ בית יוסף
| 2527735 | ׳
יח
10 | ׳
גר
500
אורז בסמטי
Basmati Rice
שנים.
3-
אורז בסמטי לבן וריחני, מיושן כ
אופן הבישול: משרים את האורז במים
דקות ולאחר מכן
25
פושרים במשך
דקות
8-
מבשלים במים רותחים כ
ליטר מים), מסננים ומגישים.
3/
ק"ג
1(
בד"צ בית יוסף
| 2527737 | ׳
יח
2 |
ק״ג
10
יבשים
Dried
חטיף נוורטן
Navrattan
משמש כקישוט מעל מנות ואורז.
בנוסף, חטיף מעולה לצד אלכוהול.
בד"צ בית יוסף
| 2529574 | ׳
יח
10
x
8 | ׳
גר
200