

קטלוג דיפלומט קולינרי
8
Diplomat Culinary Catalog
פרפלה
Farfalle
חתם סופר פ״ת
| 1046385 | ׳
יח
16 |
גרם
500
פוזילי
Fusilli
חתם סופר פ״ת
| 1046393 | ׳
יח
16 |
גרם
500
חתם סופר פ״ת
| 1046410 | ׳
יח
4 |
ק”ג
3
ריצ'יולי
Riccioli
חתם סופר פ״ת
| 1046390 | ׳
יח
16 |
גרם
500
מזי ריגטוני
Mezzi Rigatoni
חתם סופר פ״ת
| 1046391 | ׳
יח
16 |
גרם
500
קונקילי ריגטה
Conchiglie Rigate
חתם סופר פ״ת
| 1046395 | ׳
יח
16 |
גרם
500
רדיאטורי
Radiatori
חתם סופר פ״ת
| 1046446 | ׳
יח
16 |
גרם
500
ריגטוני
Rigatoni
חתם סופר פ״ת
| 1046392 | ׳
יח
16 |
גרם
500
פנה ריגטה
Penne Rigate
חתם סופר פ״ת
| 1046388 | ׳
יח
16 |
גרם
500
חתם סופר פ״ת
| 1046408 | ׳
יח
4 |
ק"ג
3
קזארצ׳ה (חונקי כמרים)
Casarecce
חתם סופר פ״ת
| 1046386 | ׳
יח
16 |
גרם
500
פסטה רומו
Pasta Rummo
פסטה רומו מיוצרת "בעבודה איטית" במפעל הפסטה המוביל והאיכותי באיטליה.
בזכות יתרונותיה הפכה להיות הפסטה הנבחרת ע"י השפים המובילים באיטליה.
• לנטה לברציונה - עבודה איטית, שיטה בלעדית המעניקה לפסטה ביצועי בישול יוצאים מן הכלל.
• ייצור בתבניות ייחודיות המעניקות חוזק, עמידות ומרקם נפלא.
.14.5% -
• אחוז החלבון הגבוה ביותר
פסטה קצרה
short pasta