Table of Contents Table of Contents
Next Page  8 / 76 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 8 / 76 Previous Page
Page Background

קטלוג דיפלומט קולינרי

8

Diplomat Culinary Catalog

פרפלה

Farfalle

חתם סופר פ״ת

| 1046385 | ׳

יח

16 |

גרם

500

פוזילי

Fusilli

חתם סופר פ״ת

| 1046393 | ׳

יח

16 |

גרם

500

חתם סופר פ״ת

| 1046410 | ׳

יח

4 |

ק”ג

3

ריצ'יולי

Riccioli

חתם סופר פ״ת

| 1046390 | ׳

יח

16 |

גרם

500

מזי ריגטוני

Mezzi Rigatoni

חתם סופר פ״ת

| 1046391 | ׳

יח

16 |

גרם

500

קונקילי ריגטה

Conchiglie Rigate

חתם סופר פ״ת

| 1046395 | ׳

יח

16 |

גרם

500

רדיאטורי

Radiatori

חתם סופר פ״ת

| 1046446 | ׳

יח

16 |

גרם

500

ריגטוני

Rigatoni

חתם סופר פ״ת

| 1046392 | ׳

יח

16 |

גרם

500

פנה ריגטה

Penne Rigate

חתם סופר פ״ת

| 1046388 | ׳

יח

16 |

גרם

500

חתם סופר פ״ת

| 1046408 | ׳

יח

4 |

ק"ג

3

קזארצ׳ה (חונקי כמרים)

Casarecce

חתם סופר פ״ת

| 1046386 | ׳

יח

16 |

גרם

500

פסטה רומו

Pasta Rummo

פסטה רומו מיוצרת "בעבודה איטית" במפעל הפסטה המוביל והאיכותי באיטליה.

בזכות יתרונותיה הפכה להיות הפסטה הנבחרת ע"י השפים המובילים באיטליה.

• לנטה לברציונה - עבודה איטית, שיטה בלעדית המעניקה לפסטה ביצועי בישול יוצאים מן הכלל.

• ייצור בתבניות ייחודיות המעניקות חוזק, עמידות ומרקם נפלא.

.14.5% -

• אחוז החלבון הגבוה ביותר

פסטה קצרה

short pasta