Table of Contents Table of Contents
Next Page  14 / 76 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 14 / 76 Previous Page
Page Background

קטלוג דיפלומט קולינרי

14

Diplomat Culinary Catalog

קמח קאפוטו

CAPUTO FLOUR

טוחנים בני קאפוטו חיטה בתשוקה ובנדיבות ומציעים למקצועני ה״אמנות הלבנה״

1924

מאז

) ולאופים הביתיים את הקמח הטוב ביותר, המיוצר תוך כיבוד חומר הגלם

Arte Bianca

(

והמסורת. ניסיון ומוניטין שפותחו על פני שלושה דורות כ״מאסטרים״ נאפוליטנים בטחינה,

משמעותם התחייבות לסטנדרטים הגבוהים ביותר של איכות כמו גם שימור האותנטיות והטעם

המקורי של הקמח. כל זאת מושג בטכניקה אשר משתמשת אך ורק בסוגי חיטה מובחרים

הנטחנים לאט לשימור העמילן ורמת החלבון. זוהי האמנות של ״קאפוטו״, הקמח של נאפולי.

קמח פיצה שף קאפוטו

Caputo Pizza Chef Flour

בד״צ בית יוסף

|

1046333

|

יח׳

10

|

ק”ג

1

קמח פסטה ׳פרסקה׳ וניוקי קאפוטו

Pasta Fresca e Gnocchi Flour

בד״צ בית יוסף

|

1112785

|

יח׳

10

|

ק”ג

1

קמח סמולינה דורום קאפוטו

Caputo Durum Semolina Flour

בד״צ בית יוסף

|

1046335

|

יח׳

10

|

ק”ג

1

בד״צ בית יוסף

|

2527495

|

יח׳

1

|

ק”ג

5

קמח אקסטרה לכל מטרה קאפוטו

Caputo All Purpose Extra Flour

בד״צ בית יוסף

|

1046334

|

יח׳

10

|

ק”ג

1

קמח סופריורה קאפוטו

Caputo Superiore Flour

בד״צ בית יוסף

|

1052447

|

יח׳

1

|

ק”ג

25

קמח סקורוסו קאפוטו

Caputo Saccorosso Flour

בד״צ בית יוסף

|

2513195

|

יח׳

1

|

ק”ג

5

בד״צ בית יוסף

|

1046337

|

יח׳

1

|

ק”ג

25

קמח פיצריה קאפוטו

Caputo Pizzeria Flour

בד״צ בית יוסף

|

2527496

|

יח׳

1

|

ק”ג

5

בד״צ בית יוסף

|

1046336

|

יח׳

1

|

ק”ג

25

קמח מניטובה חזק במיוחד קאפוטו

Caputo Manitoba Flour

בד״צ בית יוסף

|

1046339

|

יח׳

1

|

ק”ג

25

קאפוטו

1

קמח טיפו

Caputo Tipo 1 Flour

בד״צ בית יוסף

|

2513974

|

יח׳

1

|

ק”ג

5

קמח נובולה קאפוטו

Caputo Novula Flour

בד״צ בית יוסף

|

2530257

|

יח׳

1

|

ק”ג

25

קמח מטרו קאפוטו

Caputo Metro Flour

בד״צ בית יוסף

|

1093237

|

יח׳

1

|

ק”ג

25

קמח פסטה ׳פרסקה׳ וניוקי

Pasta Fresca e Gnocchi Flour

בד״צ בית יוסף

|

1046338

|

יח׳

1

|

ק”ג

25

12.75%

ספיחת מים

63-66%

זמן התפחה

ש׳

6-12

13.75%

ספיחת מים

80-85%

זמן התפחה

ש׳

24-48

13.50%

ספיחת מים

65-70%

זמן התפחה

ש׳

12-24

12.25%

13.75%

ספיחת מים

60%

זמן התפחה

ש׳

+6

11.75%

ספיחת מים

60-65%

זמן התפחה

ש׳

4-6

14.50%

זמן התפחה

ש׳

+24