

קטלוג דיפלומט קולינרי
14
Diplomat Culinary Catalog
קמח קאפוטו
CAPUTO FLOUR
טוחנים בני קאפוטו חיטה בתשוקה ובנדיבות ומציעים למקצועני ה״אמנות הלבנה״
1924
מאז
) ולאופים הביתיים את הקמח הטוב ביותר, המיוצר תוך כיבוד חומר הגלם
Arte Bianca
(
והמסורת. ניסיון ומוניטין שפותחו על פני שלושה דורות כ״מאסטרים״ נאפוליטנים בטחינה,
משמעותם התחייבות לסטנדרטים הגבוהים ביותר של איכות כמו גם שימור האותנטיות והטעם
המקורי של הקמח. כל זאת מושג בטכניקה אשר משתמשת אך ורק בסוגי חיטה מובחרים
הנטחנים לאט לשימור העמילן ורמת החלבון. זוהי האמנות של ״קאפוטו״, הקמח של נאפולי.
קמח פיצה שף קאפוטו
Caputo Pizza Chef Flour
בד״צ בית יוסף
|
1046333
|
יח׳
10
|
ק”ג
1
קמח פסטה ׳פרסקה׳ וניוקי קאפוטו
Pasta Fresca e Gnocchi Flour
בד״צ בית יוסף
|
1112785
|
יח׳
10
|
ק”ג
1
קמח סמולינה דורום קאפוטו
Caputo Durum Semolina Flour
בד״צ בית יוסף
|
1046335
|
יח׳
10
|
ק”ג
1
בד״צ בית יוסף
|
2527495
|
יח׳
1
|
ק”ג
5
קמח אקסטרה לכל מטרה קאפוטו
Caputo All Purpose Extra Flour
בד״צ בית יוסף
|
1046334
|
יח׳
10
|
ק”ג
1
קמח סופריורה קאפוטו
Caputo Superiore Flour
בד״צ בית יוסף
|
1052447
|
יח׳
1
|
ק”ג
25
קמח סקורוסו קאפוטו
Caputo Saccorosso Flour
בד״צ בית יוסף
|
2513195
|
יח׳
1
|
ק”ג
5
בד״צ בית יוסף
|
1046337
|
יח׳
1
|
ק”ג
25
קמח פיצריה קאפוטו
Caputo Pizzeria Flour
בד״צ בית יוסף
|
2527496
|
יח׳
1
|
ק”ג
5
בד״צ בית יוסף
|
1046336
|
יח׳
1
|
ק”ג
25
קמח מניטובה חזק במיוחד קאפוטו
Caputo Manitoba Flour
בד״צ בית יוסף
|
1046339
|
יח׳
1
|
ק”ג
25
קאפוטו
1
קמח טיפו
Caputo Tipo 1 Flour
בד״צ בית יוסף
|
2513974
|
יח׳
1
|
ק”ג
5
קמח נובולה קאפוטו
Caputo Novula Flour
בד״צ בית יוסף
|
2530257
|
יח׳
1
|
ק”ג
25
קמח מטרו קאפוטו
Caputo Metro Flour
בד״צ בית יוסף
|
1093237
|
יח׳
1
|
ק”ג
25
קמח פסטה ׳פרסקה׳ וניוקי
Pasta Fresca e Gnocchi Flour
בד״צ בית יוסף
|
1046338
|
יח׳
1
|
ק”ג
25
12.75%
ספיחת מים
63-66%
זמן התפחה
ש׳
6-12
13.75%
ספיחת מים
80-85%
זמן התפחה
ש׳
24-48
13.50%
ספיחת מים
65-70%
זמן התפחה
ש׳
12-24
12.25%
13.75%
ספיחת מים
60%
זמן התפחה
ש׳
+6
11.75%
ספיחת מים
60-65%
זמן התפחה
ש׳
4-6
14.50%
זמן התפחה
ש׳
+24